Even voorstellen

Leven in, met en van de natuur gaat over het opbouwen van een #zelfvoorzienend leven in Friesland. #Zelfvoorzienend leven is iets waarin je zo ver kunt gaan als je wilt. We vinden het leuk de lat hoog te leggen en te ontdekken hoe ver we kunnen komen.

Wij zijn Ester van Kuffeler en Huub Lambriex en sinds 1984 stortten we ons op diverse ondernemingen. Gaandeweg groeide de drang om te leven in, met en van de natuur.

#Zelfvoorzienend leven wekt de interesse van velen. Daarom delen we onze belevenissen graag via deze blog. We hopen dat dit anderen stimuleert ook stappen in deze richting te zetten. Graag stellen we onze kennis en ervaring beschikbaar. Dus stel gerust je vragen!

Voor de leesbaarheid houden we de stukjes kort. Wil je meer weten, vraag maar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.